Nu startar vi en film- och poddgrupp!

Hur kommer framtiden att se ut när vi lyckats ställa om? Det ska vi utforska och diskutera i vår nystartade film- och poddgrupp, där vi tillsammans tittar på filmer, dokumentärer eller lyssnar på podcast med tema hållbarhet eller miljö, och sen diskuterar vi det vi hört/sett. Hur mysigt är inte det?

Den 24/4 bjuder vi in till en första filmkväll i Naturcentrum, där vi tittar på ”Quickfix för klimatet?” från Vetenskapens värld. Filmen undersöker om och hur vi kan minska mängden koldioxid i atmosfären. Forskare försöker med olika tekniker härma naturens sätt att binda koldioxid. Men vad är realistiskt och kommer det att räcka? Var med och utforska och diskutera dessa alternativ med oss!

Vi ses kl. 18:00 i Naturcentrum och tittar på avsnittet tillsammans (vilket tar ungefär 1 timme). Har man redan sett avsnittet kan man också komma kl.19:15 för efterföljande diskussion. Vi bjuder på popcorn!

Ser vi att det finns intresse för dessa kvällar så repeterar vi konceptet 1-2 gånger per månad. Vill du, kan du komma till alla tillfällen, eller bara de som du är mest intresserad av. Har du ett förslag på filmer eller podcast med tema hållbarhet, som du vill se och diskutera tillsammans med andra? Tipsa oss, så kan vi göra omröstningar inför framtida film/podcastkvällar!

Anmälan: Mejla gärna eva.maria.vollmer@gmail.com eller klicka ”Kommer” i facebookeventet, men det går också att bara komma förbi!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.