SPIRA – en grön kulturvecka 21-27/5

SPIRA – en grön kulturvecka 21-27/5 är ett samarrangemang mellan Naturcentrum, Naturskyddsföreningen Linköping och flera andra föreningar i Linköping där vi kommer att lyfta Biologiska mångfaldens dag extra mycket på olika sätt.

Det kommer bl a erbjudas temadagar på Naturcentrum och veckan avslutas med en föreningsdag i Trädgårdsföreningen den 27 maj.

Den 22 maj på Biologiska mångfaldens dag kommer det vara en stor mässa på ”Blå havet” på Campus Valla mellan kl 11-14 där såväl universitets egna föreningar och Linköpings föreningar kommer att vara representerade.

Här hittar du veckans program.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.