Skräpplockardag vid Tinnerbäcken 18 april kl 10-13. INSTÄLLT!

Med anledning av att smittspridningen av covid-19 ökar i länet just nu har vi valt att ställa in Skräpplockardagen vid Tinnerbäcken. Det går förstås utmärkt att på egen hand gå ut till något av våra gröna stråk i stan, där du bor, och göra en insats för miljön. Det finns dock osäkerheter kring smittorisken som vi vill undvika, varför arrangemanget ställs in. Vi hoppas kunna återkomma till en gemensam skräpplockardag till hösten.

 

För frågor, kontakta: handla.miljovanligt.linkoping@gmail.com

Bilden kan innehålla: träd, himmel, utomhus, natur och vatten

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.