Filmvisning ”The true cost”

Naturskyddsföreningen i Linköping visar ”The true cost”, en avslöjande dokumentär från 2015 som ger inblick i dagens globala mode- och textilindustri. Den porträtterar både den alltmer ökande slit-och-släng-attityden i vårt samhälle och visar arbetsförhållandena på produktionsställen på andra sidan av jordklotet. Regissören Andrew Morgan letar efter svar på frågan om hur vi påverkas av modeindustrin och vem som egentligen betalar priset för vår konsumtion.
Filmen visas på engelska.
Alla är välkomna! Cirka 50 platser. Fri entré.

Plats: Naturcentrum, Lasarettsgatan 1, Linköping

Tid: Torsdag 21 februari 2019 kl. 19:00.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.