Klädbytardagen – vilken succé!

Lördagen den 16 april gick Naturskyddsföreningens officiella Klädbytardag av stapeln och så även i Linköping. I år byttes kläder för fullt i Folkungaskolans matsal som var ny lokal för i år. En större lokal gjorde det möjligt att både få plats med fler besökare och mer kläder. Totalt så bytte ca 2000 plagg ägare under dagen och besöksrekord slogs då ca 360 personer deltog. Innan dörrarna öppnades på eftermiddagen var det kö för att få komma in och fynda. I bildspelet kan ni se några av de plagg som besökarna bytte till sig.

Stort tack till alla som deltog på Klädbytardagen i år! Tillsammans har vi genom att byta istället för att köpa nytt sparat på naturens resurser och haft roligt på vägen.

Vill man ha fler tips på hur man kan byta eller dela istället för att köpa nytt, kolla in Årets bok 2016 från Naturskyddsföreningen: Ägodela

.