Välkomna på Ekomässa! Welcome to Ekomässa!

Ekomässan logga

For information in English – please see below

Nu är planeringen i full gång inför Ekomässan den 21:e maj i Vagnhallen Fontänen, Linköping. Ekomässan är ett evenemang som syftar till att bredda begreppet ekologiskt. Under dagen mellan klockan 10 – 15 kommer en mässa hållas där utställare från olika områden finns på plats. Det kommer även erbjudas aktiviteter såsom föreläsningar på ämnet. Ekomässan är gratis att besöka!

Vid frågor kontakta oss på mail: handla.miljovanligt.linkoping@gmail.com. För att få mer information håll utkik i facebookevenemanget och här på hemsidan!

——————————————————————————————–

The preparations has started for organising Ekomässa which takes place on 21st of May in Vagnhallen Fontänen, Linköping. Ekomässa is an event with the aim to broaden the term organic. A fair will be arranged during the day between the hours of 10 a.m. to 3 p.m., including exhibitors representing different areas within this topic. Other activities, such as lectures, will be offered. Ekomässa is free of charge to visit!

Any questions contact us through e-mail: handla.miljovanligt@gmail.com. For more information follow the event on Facebook and this webpage!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.