Falske lotterimannen gripen!

Som vi tidigare meddelat har en man vid flera tillfällen och på flera olika platser i och omkring Linköping knackat dörr, sagt att han kommer från Naturskyddsföreningen och velat sälja lotter. Denna lurendrejare har nu äntligen blivit gripen av polisen! Om detta sätter slutgiltigt stopp för hans bedrägeriförsök återstår att se, men vi i Naturskyddsföreningen Linköping är förhoppningsfulla och vill samtidigt tacka den man som fattade misstankar och ringde till polisen efter att mannen besökt honom.

Här finns en notis från Corren som beskriver händelsen: http://www.corren.se/nyheter/linkoping/forsokte-salja-gamla-lotter-8806200.aspx

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.