Följ med till Löt Gårdsmejeri!

Välkomna till ett besök på Löts getgård! Denna gård gör ostar med en unik smak tack vare deras småskaliga tillverkning och närhet av djur och natur. Titta gärna på deras hemsida http://www.lot-gardsmejeri.se/

Den 26 mars 2015 åker vi till Löts gård, som ligger utanför Vikingstad. Vi är välkomna klockan 18.30. Vi möts av de härliga getterna och deras killingar tillsammans med bönderna Björn och Erik. På vårt besök får vi träffa getterna och se hur de mjölkas. Därefter får vi fika med våfflor. Dessutom får vi smaka på gårdens goda ostar.

De som önskar kan samåka från Naturcentrum i Linköping kl 17.30.

Priset är 100 kronor per person (vid minst 10 personer).

Svar önskas senast den 19 mars till handla.miljovanligt.linkoping@gmail.com

 

Varmt välkomna!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.