Varning för lotteri-bedrägeri!

VARNING FÖR MAN SOM SÄLJER LOTTER OCH SÄGER SIG KOMMA FRÅN NATURSKYDDSFÖRENINGEN!

Vid återkommande tillfällen de senaste åren har många i Linköping (och även i Motala vid åtminstone ett tillfälle) fått besök av en man som säljer lotter och säger sig komma från Naturskyddsföreningen.

Naturskyddsföreningen knackar inte dörr, och säljer inte lotter!! Vad denne man har i kikaren vet vi inte – vi har inte fått rapporter att någon råkat illa ut på något sätt, så han verkar ganska harmlös. Han har till och med delat ut vinster på vissa lotter! Men det rör sig ju ändå om lurendrejeri, så hjälp oss gärna att göra Linköpingsborna medvetna om detta – informera familj, vänner och kollegor! Tack!

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.