Gästblogg: På väg mot Freiburg!

Äntligen sitter jag på tåget som ska ta mig till fyra månader i Freiburg! Vi har väntat på den här dagen i över ett år så det känns lite overkligt att vi faktiskt är på väg. Dryga timmen är avverkad och ca 21 timmar återstår innan tåget rullar in i Freiburg så det känns skönt att jag har min kompis Lovisa med mig. Är dock lite fundersam över mitt val att resa i gummistövlar, det börjar bli rätt obekvämt för fötterna och dessutom väntar 20 grader och sol i södra Tyskland… Men vad gör man inte för att få med sig all packning!

Vem är då jag? Jag heter Karin, är 25 år och affärsjuridikstuderande i Linköping. Nu har det dock blivit dags för mig att, under en termin, förflytta studierna från Linköping till Freiburg. Under mina fyra månader utomlands kommer jag att skriva den här gästbloggen och dela med mig av allt vad miljöstaden Freiburg har att erbjuda. Häng kvar på bloggen så kommer ni förhoppningsvis lära känna både mig och Freiburg bättre!

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.